1. prosince 2023

1. prosince 2023

Colombia Las Marias

 

Pražírna: The Roses
Nadmořská výška: 1 600 m. n. m.
Odrůda: Ají
Zpracování: Natural

Chuťový profil

Granátové jablko, hřebíček, mango

Při zadání kódu „ADVENT10“ získáte na tuto kávu slevu 10%! (Platné do 31.12.2023)

Původ


Moises Chaguala, kávový farmář z Kolumbie, který stojí za jedinečnou odrůdou Aji na farmě La Marias v regionu Huila.  Spolu s dovozcem Forest vyvíjí nové přírodní zpracovatelské metody pro různé odrůdy, jako je nedávno objevená Aji. Tato káva prochází naturální metodou, včetně 84hodinové macerace, sušení po dobu 16 dní a následné stabilizace po dobu 30 dní ve slupce.

Recept:


Metoda přípravy: Simplify the Brewer
Mletí: jemnější, 15 kliků na Comandante
Teplota vody: 94 °C
Množství kávy: 20 g
Brew Time: 2:50

0:00 – 60 g bloom
0:30 – dolít do 150 g
1:00 – dolít do 240 g
1:30 – dolít do 330 g

Poznámka: Recept zalévání lze použít i na V60, jen je třeba upravit mletí – 26 kliků na Comandante.

Nákupní košík
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0