16. prosince 2022

16. prosince 2022

Ethiopia Danche

 

Pražírna: Man vs Machine
Nadmořská výška: 2 000–2 300 m. n. m.
Odrůda: Wolisho, Dega
Zpracování: Natural

Chuťový profil

lesní plody, peckoviny, plné tělo

Při zadání kódu „mvsm_advent_special_10“ získáte na veškerou nabídku káv od pražírny Man vs Machine slevu 10%! (Platné do 31.12.2023)

Původ

Fazole Diima Danche pocházejí z prací stanice Danche v Chelbesa v Gedeu. Nakupují se zde třešně od 400 farmářů, kteří poskytují dobré výnosy díky úrodné půdě a dobrým zemědělským metodám. Tato prací stanice má certifikaci ekologického zemědělství a je provozována společností SNAP COFFEE. Jejím tvůrcem je kávový vášnivý podnikatel Negusse D. Weldyes, který se zaměřuje především na udržitelné postupy. Diima znamená v jazyce Oromiffů „červená“ což naznačuje, že v ní najdete především intenzitu, směs bobulí, které se v ní vyskytují a ovoce s plným tělem ve vašem šálku.

Recept:


Metoda přípravy: Hario Dripper V60
Teplota vody: 93 °C
Množství kávy: 18 g
Brew Time: 1:45 – 2:00

0:00 – 50 g bloom
0:40 – dolít do 180 ml
1:20 – dolít do 300 ml

Nákupní košík
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0